Saturday, March 22, 2014

Salam Sabtu Buat Semua ;-)

Selamat malam semua, hai..apa khabar? Harap sihat-sihat belaka lah ya..

Malam ni malam minggu..malam sabtu..yeaahh..hehe..kalau time asrama time ni mesti banyak budak-budak lepak-lepak di bilik kawan, main game, berborak, baca buku dan macam-macam lagi.

Cerita pasal budak asrama saja, teringat pulak yang start hari ni budak-budak sekolah cuti seminggu..huhu..

Semoga korang gunalah masa korang seminggu ni untuk study apa yang patut ya adik-adik.

Kepada adik-adik pelajar lepasan SPM dan STPM, tahniah sebab dah dapat result kan?

Syukur, usaha, doa dan kerja keras serta kerajinan adik-adik terbalas dan berbaloi dengan sekeping kertas yang sangat bernilai di tangan.

Lepas ni kena rancang masa depan adik-adik semua, nak ke mana selepas ini? Cewah..

Saya pula seperti biasa hari isnin tetap turun kerja di sekolah, sekolah mana?

Jeng..jeng..Sekolah Menengah Kebangsaan Datuk Peter Mojuntin Penampang, Sabah.

kerja apa?

Computer Technician a.k.a Juruteknik Komputer FT17...wah full name jawatan siap dengan skim tu..hehehe..

Okaylah, rasanya cukup update untuk kali ini..salam jumpa kembali..

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete