Saturday, May 29, 2010

~mansau-ansau with family~

Cuti sekolah tiga minggu!

Wah, time2 beginilah para pelajar sepatutnya rancang masa belajar supaya tetap dapat mantain memory di minda tu, tapi jangan pula stress sangat ya..sesekali boleh juga enjoy...

Ini adalah gambar-gambar semasa kami sekeluarga jalan2...

Mula-mula makan2 di Tang Dynasty...(dah macam Dinasti Tang pula..zaman-zaman Kerajaan China dulu)





Banyak lagi yang patut di gambar, makanan yang sedap2 semua..tapi so sad..diriku ini begitu lapar, jadi cameraman ini terus cekau makanan2 yang lain..ha..ha..tak boleh bagi jeles...

Hmm..ini pula masa di Mimpian Jadi Resort...masa santai minum2 lagi..








Dan yang ini masa di luar, di mini taman..kalau tak silap..






Video :

video

(Inilah kisah aku untuk hari ni..rupa aku tak muncul disini sebab aku suka ambil gambar saja, nak bergambar, payah sangat)

No comments:

Post a Comment