Sunday, November 7, 2010

Giveaway Alinac Membership

Selamat pagi semua. Semalam merupakan hari yang sungguh 'menggegarkan' di Jesselton Point, kenapa? Tunggu dan baca entri pasal Stompin Sabah 2010 nanti ya.

Sekarang ni pula, saya hendak tulis entri pasal Giveaway Alinac Membership, maaf ya Cik Yong, lambat balas, sebab busy memanjang saja.

Nampak tak tajuk tadi? Giveaway Alinac Membership..wah..hebat..hebat..(sila tepuk tangan kuat-kuat)

Kenapa perlukan Membership?

Jawapannya kerana inginkan bonus sekiranya membuat pembelian, contoh macam Bonus Link..bla..bla..he..he..sorry..over pula..ya paling tepat inginkan diskaun kerana membership pasti akan offer diskaun kan?

Kedua..support membership rakan blogger...^__^

Rasanya semua syarat dah pass dah, tinggal nak kena lekat gambar je..lepas ni akan buat..he..he..

Pemenangnya? Semua yang join Giveaway ini dan ikut semua syarat..wah..ini yang best ni...

p/s- Selamat berhujung minggu..

2 comments:

  1. berita kepada Ahli Alinac Shoppe-
    http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

    ReplyDelete